Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

29 квітня завершується опалювальний сезон у місті Львові

Вже завтра, 29 квітня, у Львові завершується опалювальний сезон. Про це повідомили 28 квітня гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Так, згідно з повідомленням гідрометцентру, відзавтра у місті очікується потепління, а отже зупинятимуть подачу опалення. Втім, як зазначила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть, за необхідності, отримувати і надалі тепло, скерувавши відповідні звернення.

ʺ29 квітня ми завершуємо опалювальний сезон у місті Львові. Це вперше ми так довго подаємо тепло, тому що ночі були холодні, і такий був температурний режим, що ми не могли зупинити подачу опалення. Наразі ми зупиняємо всі котельні у четвер, 29-го числа, також зупиняємо ТЕЦ. Хочу наголосити, що гарячу воду будемо і надалі подавати. Якщо буде необхідно, то школи і садочки зможуть отримувати тепло, відповідно до своїх заявок.

Згідно із заключенням гідрометцентру і погодних умов, із завтрашнього дня буде потепління, і середньодобова температура буде 9 градусів, післязавтра – 11, і вже у п’ятницю та суботу така температура триматиметься. Тобто ми, у рамках чинного законодавства, можемо зупиняти опалювальний сезон. У подальшому, згідно з прогнозом, похолодань у нас не буде - буде лише потепління. Тому це рішення обґрунтоване.

Станом на зараз ми готуємось до зупинки опалення, і в четвер відповідні дії будуть вчиненіʺ, - зазначила Ірина Маруняк.

Також вона додала, що у лікарні та поліклініки теж можуть продовжити постачати тепло, за необхідності.

ʺЯкщо лікарні і поліклініки звертатимуться, і буде необхідно, щоб їм було подано тепло, звичайно, вони можуть подавати заявки, і ми це зробимоʺ, - акцентувала посадовиця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ