Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2 березня в Турці, що на Львівщині, відбувся Фестиваль україномовного КВН

У неділю, 2 березня, молодь Турківщини приймала у себе Фестиваль україномовного КВН. Проявити свою дотепність та акторську майстерність приїхало 25 команд з Львівської, Тернопільської, Рівненької, Хмельницької, Полтавської, Житомирської, Донецької, Одеської, Миколаївської, Кіровоградської областей України. Наймолодшим учасником і до того ж переможцем Фестивалю стала команда зі Львова «Район – 96», яка повезла додому кубок Фестивалю і грошову премію у розмірі 1 000 гривень. Про це «Гал-info» повідомили в управлінні у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА.
 З огляду на те, що вперше даний захід відбувався за межами Львова, актовий зал Будинку творчості міста Турки був вщент переповнений не лише представниками молодого покоління, але й дорослого населення. Саме з метою залучення до масових культурних заходів якомога більше сільської молоді МГО «Асоціація КВН Галичини» спільно з ЛКО «Молодий Народний Рух» обрали для Фестивалю один з найвіддаленіших районів Львівщини.
Відкривали Фестиваль фаворити Галицької ліги КВН 2006 року команда «Набла», яка разом з командою «Чистогон», переможцем 2007 року, взяли участь у Фестивалі як спеціальні гості свята і не брали участі в конкурсі.
На завершення фестивалю журі, яке представляли начальник управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрій Корнат, голова Турківської РДА Богдан Бегей, президент МГО «Асоція КВН Галичини» Валерій Москаленко, голова оргкомітету Галицької ліги КВН Сергій Дзядик та голова ЛКО «Молодий Народний Рух» Валерій Веремчук, назвали 18 команд, які братимуть участь у Галицькій лізі КВН-2008. Серед них такі дебютанти Фестивалю як: «Проект-05» (м. Хмельницький), «П’ятниця -13» та «Факультет-Ю» (м. Рівне).
 «Турка ще не бачила схожого свята і від нині сподіватиметься на те, що цей Фестиваль українського гумору стане традиційним на Турківській землі», — зазначив голова Турківської РДА Богдан Бегей.
Захід організований за підтримки управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ