Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2 червня у Національній академії сухопутних військ – випуск молодих лейтенантів!

2 червня 2018 року в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбудеться урочистий ритуал випуску молодих офіцерів.

Передбачається, що на урочистості з цієї нагоди завітають представники керівництва Міністерства оборони України, командування ЗС України, органів державної влади та органів місцевого самоврядування Львівщини й міста Львів, керівники силових структур в регіоні, командири військових частин й установ Львівського гарнізону, представники громадськості, духовенства, а також рідні та близькі випускників.

Цього дня військове звання «лейтенант» отримують понад три сотні вихованців видового військового вишу. Серед них – 25 учасників бойових дій на сході України, які у 2014 році вступили на навчання до Академії безпосередньо з фронту. Восьмеро  військовослужбовців за мужність та професіоналізм, що були виявлені у зоні бойових дій на сході України, нагороджені орденами «За мужність» та медаллю «Захиснику Вітчизни».

Цього річ 6 вихованців Національної академії сухопутних військ закінчують навчання на «відмінно» та отримають золоті медалі, ще 26 – дипломи  з відзнакою.

Всі цьогорічні випускники видового військового вишу продовжать службу  у бойових частинах ЗС України. Чимало з них, після становлення на первинних посадах та злагодження у підрозділах, відбудуть для виконання завдань за призначенням у районах проведення Операції об’єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ