Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2 грудня у Львові презентують нетиповий конкурс краси

2 грудня у фотогалереї В. Пилипюка, що у Львові на вул. Стецька, 3а, відбудеться презентація проекту «Львівська Леді», що організовує Львівська обласна громадська організація «НУМО», повідомили організатори. На 15.00 заплановано прес-конференцію.

«По-перше, йдеться не про типовий конкурс краси, де ставка на перемогу в наш час - гарна фігура, вміння ходити по сцені і довгий гаманець, як додатковий стимул, а значно цікавішу подію, з багатьма відбірковими турами, де дівчатам доведеться продемонструвати та показати всю багатогранність своїх здібностей і можливостей.

По-друге, титул Леді – це певний стиль життя, поведінки, ставлення до оточення і себе, і на відміну від усіляких «Міс…» несе певний елемент культури та пропаганди суспільству формування базових цінностей виховання для молоді», – зазначено у прес-релізі.

Отож, учасницям доведеться позмагатися у кулінарному, інтелектуальному, танцювальному відбіркових турах, реалізувати свій власний соціальний мікропроект, пройти школу для справжніх леді і лише десять учасниць, по результатах відбіркових турів зможуть продемонструвати свої таланти у фіналі конкурсу, що відбудеться наприкінці лютого у Львівській обласній філармонії.

Журналісти зможуть поспілкуватися з дівчатами, які за результатами співбесіди у жовтні-листопаді 2009 р. отримали право на участь у конкурсі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ