Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

2 лютого почнеться ремонт будинку на Квітки-Основ’яненка, 30

Роботи в будинку №30 на вул. Квітки-Основ’яненка, де впала внутрішня стіна, розпочнуть завтра, 2 лютого. Сьогодні, 1 лютого, об’єкт обстежила комісія, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Вночі 31 січня в будинку на вул. Квітки-Основ’яненка відкололася частина стіни в підвальному приміщенні, про це Залізничну адміністрацію повідомила мешканка двоповерхового польського будинку. Зранку, 1 лютого будинок обстежила спеціальна комісія із представників районної адміністрації та управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради.

Тріщин немає, аварійної ситуації це не спричинило. Комісія склала акт, за яким буде визначено кошторис робіт. Завтра розпочнуться роботи з відновлення цього будинку», - повідомила голова Залізничної районної адміністрації Ірина Чілімова.

За 2010 рік Залізнична районна адміністрація на капітальні ремонти у сфері житлово-комунального господарства використала 1 млн 90 тис грн. За програмою «Толока» на ремонти покрівель, балконів та інші види робіт скеровано 5 млн 785 тис грн.

Нагадаємо, за 2010 рік місто відремонтувало 1417 сходових кліток, 5336 підвальних розводок, 3491 покрівель.

Чит. також У Львові в будинку на вул. Квітки-Основ’яненка завалилась стіна: жертв нема, але є загроза руйнування

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ