Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

30 родин з Луцька отримали продуктові набори

У рамках відзначення місячника допомоги та підтримки приуроченого до Міжнародного дня людей з інвалідністю в управлінні соціальних служб для сім’ї¸ дітей та молоді міської ради вручили продуктові набори 30 сім’ям, де виховуються діти з інвалідністю. Про це повідомили 26 листопада Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада

Усіх присутніх привітала заступник міського голови Ірина Чебелюк: «Для місцевої влади пріоритетним напрямком роботи завжди була і є всебічна підтримка родин, які виховують дітей з інвалідністю. Від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, достатку і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях!».

Начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан зазначила: «Сьогодні ми хочемо подарувати вам частинку тепла та турботи, вселити надію на краще майбутнє для ваших діток, адже на вашу долю випали нелегкі випробування, однак ви, долаючи труднощі, проявляєте виняткову силу духу і непохитну віру в життя».

На завершення заходу усім присутнім вручили продуктові набори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ