Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

30 січня Янукович збирається на Львівщину, а перед цим область відвідає кілька заступників міністрів

Янукович приїде на Львівщину з цілою делегацією. Про це „Гал-info” повідомила народний депутат України, радник прем’єр-міністра Ганна Герман. За її словами, на Львівщині є дуже багато проблем і самотужки главі уряду в них розібратися буде важко, отож, швидше за все, з ним приїдуть ще кілька міністрів. Щоправда, хто саме – наразі уточнюється.
Невідома поки що і точна дата візиту прем’єр-міністра у Львівську область. Як зазначила Ганна Герман, це буде скоро — можливо, у кінці січня, а може на початку лютого.
Як повідомили ж „Гал-infoпоінформовані джерела у Львівській обласній раді, візит Віктора Януковича запланований на 30 січня. На Львівщину глава уряду приїде разом з Державним секретарем Кабінету Міністрів Володимиром Яцубою, а перед цим починаючи уже з найближчих днів, нашу область відвідають заступник міністра промислової політики, який вивчатиме питання гірничої хімії, заступник міністра архітектури, який вивчатиме питання збереження культурної спадщини Львова та Львівщини,  а також міністр Кабінету Міністрів Анатолій Толстоухов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ