30 майбутніх пекарів-кондитерів, випускників Львівського професійного ліцею харчових технологій, готуватимуть страви і для львівських гостей Євро-2012. Про це повідомила прес-служба ліцею.
Недавно вони зробили ще один крок – успішно склали випускний іспит на присвоєння кваліфікації пекаря-кондитера третього розряду. На розгляд екзаменаційної комісії кожен з випускників представив торт власного приготування.
Найоригінальнішою був торт Наталі Голіян під назвою «Львівський бульвар»: бісквітну основу дівчина прикрасилавиробами з шоколаду – лавочками, ліхтарями, столиком з філіжанкою кави.
«Приємно, що всі наші випускники працевлаштовані, - каже директор Ліцею Наталія Склярчук. – Всі вони готуватимуть смаколики не лише для львів’ян, а й для гостей нашого міста на «Євро-2012», тому ми прагнемо готувати фахівців справді європейського рівня на міцних смачних львівських традиціях».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ