Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

30 вересня Тимошенко приїде до Львова для участі у низці заходів з нагоди 750-річного ювілею міста.

„Лідерка БЮТу Юлія Тимошенко відвідає Львів з нагоди 750-річчя міста. Наразі для неї заплановано один день перебування. 30 вересня Юлія Володимирівна спробує побувати на усіх  культурно-мистецьких акціях приуроченних дню міста”, - повідомив кореспонденту “Гал-info” народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль.  
   „Юлія Володимирівна відвідає Львівський історичний музей та подарує з нагоди ювілею Львова від себе подарунок місту – історичну реліквію. Також Юлія Володимирівна планує відвідати мистецькі акції, а саме — „Львів — столиця ремесел”, міжнародний фестиваль каменярів та багато інших культурно-мистецьких акцій.” Крім того, за словами Степана Курпіля, Тимошенко оголосить про встановлення іменних стипендій для студентів Львівського Національного університету ім. І.Франка та Національного університету "Львівська Політехніка”.
Депутат  також повідомив, що Юлія Тимошенко виступить з привітальним словом на Львівському телебаченні з нагоди ювілею міста та проведе прес-конференцію для журналістів. „Юлія Володимирівна максимально постарається поспілкуватись з мешканцями міста та планує практично не брати участі в офіціозах”, - наголосив нардеп.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ