Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

31 березня львів’ян запрошують долучитися до загальноміської толоки

Львів готується до Великодня, щоб зустріти свято з чистими вулицями, газонами, парками. У кожному районі міста ведуться відповідні роботи, а 31 березня всіх мешканців запрошують на загальноміську толоку. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми готуємося до толоки, де будемо залучати багато військової сили.Зокрема курсанти Академії сухопутних військ працюватимуть на вул. Замковій, вул. Кривоноса, вул. Стефаника та інших – переважно території, які потребують значного впорядкування. Залучатимемо техніку та працівників комунальних підприємств.

Просимо всіх мешканців також долучитися 31 березня до загальноміської толоки. Ми уже розмістили відповідні оголошення. Чимало мешканців активно зголошуються брати участь у прибиранні. Основними видами робіт будуть приведення в належний стан водостічних труб на фасадах будинків, номерних знаків на будинках, прапоротримачів. Заплановано відремонтувати цокольні приміщення, почистити горища, облаштувати газони та прилеглі до будинків території.

Крім того, було розіслано листи підприємствам із проханням також пофарбувати вхідні брами, огорожі, впорядкувати прилеглі території, квітники тощо», - розповіла начальник відділу житлового господарства ЛМР Леся Дулиба.

Як поінформували у Личаківській районній адміністрації, першочергово у районі буде залучено до співпраці приватний сектор, щоб були пофарбовані паркани, прибрана територія, відремонтовані огорожі та брами.

У Франківському районі також окрім прибирання вулиць, заплановано привести цоколі будинків до хорошого стану та замінити водостічні труби, впорядкувати газони та міжбудинкові території.

«Ми попередили представників приватного сектору, щоб вони пофарбували брами, прибрали подвір’я, а також очистили прилеглу територію», - повідомив голова Франківської РА Руслан Кандибор.

Нагадаємо, за інформацією управління екології та благоустрою ЛМР, цьогоріч у толоці візьмуть участь близько 3 тис. курсантів Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного та представників особового складу військової частини «А 0284».

Довідка.

На виконання Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Указу Президента України від 6 серпня 1998 року № 885/98 «Про День довкілля», з метою забезпечення збереження та збільшення зелених насаджень м. Львова, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій до Великодніх Свят, міським головою видано розпорядження від 19.03.2012 № 80 «Про підготовку міста до Великодніх Свят та проведення загальноміської толоки на території м. Львова у 2012 році».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ