Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

31 березня завершується реєстрація учасників на ЗНО-2010: графік тестування

31 березня о 18.00 завершується реєстрація учасників на зовнішнє незалежне оцінювання. Про це повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

 

Станом на сьогодні, 23 березня, Львівським регіональним центром якості освіти у Львівській області зареєстровано 22 229 осіб.

 

Нагадаємо, що результати незалежного оцінювання зараховуватимуться як вступні випробування до вищих навчальних закладів за освітньо-професійними програмами підготовки молодшого спеціаліста та бакалавра. Основна сесія ЗНО із восьми предметів проходитиме 2-23 червня. Кожен учасник має право складати тести не більше як із п’яти предметів. Обов’язковими для всіх вступників до вищих навчальних закладів є зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, а також з математики або історії України за вибором учасника.

 

Начальник головного управління освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Павло Хобзей закликає всіх охочих якомога скоріше зареєструватися. «Якщо ви боїтеся, що не пройдете бар’єру у 124 бали, - розповідає він, - також реєструйтеся, адже у вступних кампаніях можливі зміни. А ось кожна неявка збільшує можливість переведення незалежного тестування на платну основу.»

 

Довідка.

 

Графік проведення ЗНО 2010

Українська мова і література – 2,3, 4 червня

Іноземні мови – 7 червня

Біологія – 9 червня

Географія – 11 червня

Математика – 14, 15 червня

Історія України – 17, 18 червня

Хімія – 21 червня

Фізика – 23 червня

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ