Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

31-річного львів’янина підозрюють у вбивстві мешканця Пустомитівського району

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві мешканця Пустомитівського району
Фото: поліція Львівської області

У Пустомитівський відділ поліції 20 червня надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл району про те, що у будинку свого дядька, який мешкає у цьому ж селі, вона виявила його тіло без ознак життя.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – 67-річного місцевого мешканця, на тілі якого були виявлені численні тілесні ушкодження, зокрема, травми голови.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 31-річний львів’янин. Між чоловіками виник конфлікт, під  час якого молодший побив старшого, спричинивши йому тілесні ушкодження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також поліцейські повідомили йому про підозру в скоєнні злочину.

Досудове розслідування триває.

Розбійний напад і вбивство: на Львівщині зловмисники увірвались у будинок

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ