Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

32 тис. грн хабара вимагав працівник управління з охорони навколишнього природного середовища Львівщини

Головний спеціаліст Державного управління з охорони навколишнього природного середовища Львівщини вимагав хабар на суму 32 тис. грн. за сприяння в одержанні свідоцтва щодо погодження проекту відведення земельної ділянки для забудови на території Буського району. Зловмисника затримано. Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Чиновник недвозначно натякнув, що для якнайшвидшого отримання необхідного документа, чоловіку доведеться заплатити кругленьку суму. Інакше він ризикує ще не один місяць оббивати пороги чиновницьких кабінетів. 

Втім, постраждалий платити не поспішав. Натомість, звернувся за допомогою до правоохоронців, аби ті з юридичної точки зору оцінили такі вимоги посадовця. 
Невдовзі ласого до грошей чиновника впіймали «на гарячому». Зловмисника затримали на вулиці одразу після того, як він одержав згорток із грішми. У конверті було 32 тисячі гривень хабара. 

Проти посадовця вже порушено кримінальну справу за ст.368 ч.3 Кримінального Кодексу України (Одержання хабара). Йому загрожує від п’яти до десяти років за ґратами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ