Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

32-й блокпост під контролем сил АТО, пересування терористів біля Донецького аеропорту відслідковують, - прес-центр АТО

32-й блокпост під контролем сил АТО, пересування терористів біля Донецького аеропорту відслідковують. Про це на Фейсбуці повідомив прес-центр АТО.

"Оперативна обстановка станом на 17.10

Ситуація в районі 32 блокпосту, що розташований неподалік н.п. Сміле, під контролем сил АТО. Завдяки комунікації між штабом АТО, штабом сектору, особовим складом блокпосту та підрозділами вогневої підтримки забезпечується безпека українських військовослужбовців. Нині блокпост забезпечений усім необхідним для виконання поставлених завдань.

Обстановка навколо Донецького аеропорту, переміщення особового складу та техніки бойовиків постійно відслідковується. Наші підрозділи, що знаходяться там, готові реагувати на будь-які виклики, що можуть виникнути в рамках виконання завдань з охорони та оборони стратегічного об’єкту.

Поточна ситуація в зоні АТО залишається динамічною. Сьогодні неконтрольовані збройні формування зосередили вогонь на підрозділах сил АТО, що дислокуються в районі Дебальцево. Ми продовжуємо дотримуватись режиму «тиші», адекватно реагуємо на спроби бойовиків дестабілізувати ситуацію", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ