Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

3-4 лютого Янукович відвідає Польщу

На запрошення Президента Польщі Броніслава Коморовського 3–4 лютого 2011 року Президент України Віктор Янукович відвідає Республіку Польщу з державним візитом. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Головною метою візиту є подальше поглиблення відносин з Республікою Польща як близьким сусідом і стратегічним партнером України. У ході візиту передбачаються переговори Глави держави з Президентом Польщі Броніславом Коморовським та іншими керівниками країни.

Програма візиту проходитиме у містах Варшава і Гданськ.

3 лютого Президент України разом з польським колегою головуватиме в українсько-польських переговорах, за підсумками яких відбудеться підписання двосторонніх документів та спільна прес-конференція глав двох держав.

Значна увага під час візиту приділятиметься питанням українсько-польської співпраці у підготовці до проведення ЄВРО-2012. Так, Президенти України і Польщі оглянуть будову Національного стадіону міста Варшава та ознайомляться з ходом його спорудження.

Торговельно-економічні та інвестиційні проекти у програмі візиту традиційно займають пріоритетне місце. Президент України візьме участь у Десятому Економічному Форумі «Україна–Польща» та Конференції керівників регіонів України і Республіки Польща.

Планується також, що 4 лютого Віктор Янукович відвідає місто Гданськ, де зустрінеться з представниками місцевої влади і ділових кіл.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ