Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

38% держсубвенцій на святкування 750-річчя Львова Колегія Рахункової палати визнала незаконно використаними

Колегія Рахункової палати Верховної Ради України виявила нецільове використання коштів на збереження історичної забудови та об’єктів культурної та історичної спадщини Львови. На сесії Львівської обласної ради член фракції БЮТ Остап Козак оприлюднив звернення до депутатів облради з приводу інформації колегії Рахункової палати ВРУ від 11 квітня 2006 року  про нецільове використання коштів (державної субвенції) для збереження історичної забудови та об’єктів історичної та культурної спадщини з нагоди 750-річчя Львова.
Згідно з інформацією, оприлюдненою Остапом Козаком, колегія Рахункової палати вирішила, що програма збереження історичної забудови Львова потребує докорінних змін, оскільки виявлено 38% нецільового та незаконного використання державних субвенцій в загальній сумі 19,2 млн у 2005 році.
Нагадаємо, що загальна сума державних субвенцій на збереження історичної забудови Львова виділеної з нагоди 750-річчя становить приблизно 50 млн грн. Львівська облрада взяла до уваги звернення депутата Остапа Козака. Варто зазначити, що народний депутат Андрій Шкіль свого часу подавав депутатський запит ВРУ щодо аналізу використання державних субвенцій для збереження історичної забудови Львова. Депутат ЛОР Остап Козак є помічником Андрія Шкіля.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ