Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

3-9 грудня у Львові пройде XV Саміт президентів міжнародної студентської організації BEST

З 3 до 9 грудня Львів прийматиме XV Саміт президентів міжнародної студентської організації BEST. Про це повідомив сьогодні, 27 листопада, на прес-конференції головний організатор заходу Олександр Явлінський.

 

Учасниками Саміту будуть президенти усіх 82 локальних осередків організації з 31 країни Європи, міжнародна виконавча рада організації BEST, представники організацій-партнерів з Канади та Німеччини,  освітніх тематичних мереж Євросоюзу, представники  влади, зокрема, Міністерства освіти та науки України, та громадських організацій.  Загалом очікується близько 200 осіб.

 

«Ми дуже раді, що Україні, а саме Львову, вдалося цьогоріч вперше приймати Саміт. прямим конкурентом Львова був Брюссель, та ми чесно вибороли перемогу», - розповів Олександр Явлінський.

 

За його словами, виникли певні проблеми через карантин, адже Саміт планувався на листопад, а через оголошення пандемії грипу в Україні планувалось перенести цьогорічний Саміт до Польщі. «Та нам вдалось зберегти за Львовом право приймати Саміт, і ми надіємось, що все пройде якнайкраще» - додав Олександр Явлінський.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ