Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

40-45 га землі навколо майбутнього стадіону у Львові також віддадуть під інфраструктуру до Євро-2012

Земля навколо майбутнього стадіону до Євро-2012 у Львові також буде передана інвесторам. Як повідомив вчора під час засідання»круглого столу» щодо підготовки Львова до Євро-2012 депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк, йдеться про 40-45 га землі, розташованої навколо встановленої огорожі, де буде розпочате будівництво стадіону, по діаметру.
Як повідомив Гірняк, буде проведена експертна оцінка вартості цієї землі незалежними експертами, щоб знати її ринкову вартість та встановлювати її для інвестора.
Також, як повідомив Гірняк, контрольна депутатська робоча група для більш активного пошуку інвесторів пропонуватиме вивішати умови для інвесторів на сайті Львівської міської ради. «Щоб інвестор відкрив сайт, побачив, що у Львів запрошують інвесторів, подивився на умови і міг приїжджати, — сказав Гірняк. — Наразі є офіційних внутрішніх інвестори тільки три. Вони надали свої офіційні пропозиції. Це ФК «Львів», ФК «Карпати» і «Росан».
Водночас він зауважив, що «УКБ ЛМР є менш ефективний управлінець, аніж інвестор». Своєю чергою директор Департаменту Євро-2012 Олег Засадний зазначив, що у перспективі місце, де буде у Львові стадіон, стане мікрорайоном Львова, оскільки Львів активно розвивається.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ