Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

44 готелі Львівщини надали компанії TUІ travel – офіційному представнику УЄФА з питань розміщення – 2909 номерів

Львівщина найбільш оперативно опрацювала питання підписання угод з компанією TUI travel - офіційним представником УЄФА з питань розміщення в Україні, завдяки чому було підписано найбільшу серед українських міст кількість таких угод, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Вже сьогодні 44 готелі Львівщини надали компанії TUІ travel на 2012 рік 2909 номерів. Це на 364 номери перевищує вимоги УЄФА.

«Йдеться не лише про абсолютні показники. З усієї кількості найбільше угод підписано з п’яти- та чотиризірковими готелями – 792 та 1458 номерів, відповідно. Львів, маючи найкращі показники, водночас не женеться за кількістю, розуміючи, що на потреби розміщення сім’ї УЄФА, її партнерів та команд потрібно пропонувати готелі відповідної якості», - прокоментував радник міського голови з готельного розвитку Іван Лунь.

«Наразі компанія TUI акцентувала свою увагу на існуючих п’яти-, чотири- та деяких тризіркових готелях. Однак вже з наступного тижня підписуватимуться угоди і з п’яти- та чотиризірковими готелями, які зараз будуються та будуть здані в експлуатацію до 2010 року. Таких готелів сьогодні на Львівщині 25 і це лише об’єкти, включені в Генеральний план підготовки», - розповів заступник міського голови з підготовки до Євро-2012 Олександр Жаріков.

«Протягом кількох тижнів готелярі Львова мобілізувалися та в стислі терміни зуміли якісно попрацювати з представниками УЄФА. Така робота є в першу чергу ознакою високого професіоналізму представників львівського готельного бізнесу, які мають досвід роботи з такими міжнародними туристичними операторами. Я впевнений, що із врахуванням готелів, які будуються - кількість номерів, які Львів буде готовий надати УЄФА, суттєво збільшиться», - зазначив директор Департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ