Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

45 будинків та школа-інтернат у Сколе залишились без водопостачання

22 - 23 жовтня  у м. Сколе (вул. Князя Святослава) внаслідок пересихання водозабірних каптажів, власник МКП „Сколівський водоканал”, було обмежено, а 24 жовтня з 10 год. 00 хв. припинено централізоване забезпечення питною водою мешканців 45 будинків (873 особи) та школи-інтернату (230 учнів). Про це „Гал-info” повідомила прес-служба головного управління МНС у Львівській області.
           23 жовтня о 15.00 проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому визначено, що тимчасове (до появи води у каптажах водозабору) забезпечення споживачів питною водою в мінімально необхідних побутових і санітарно-гігієнічних нормах, здійснювати шляхом її підвозу автомобілем МКП „Сколівський водоканал”.
 Станом на 08 год. 00 хв. 25.10.06 року визначені графік підвозу питної води, місця її забору та розливу. Сколівською районною СЕС проведено медичне обстеження осіб, які будуть проводити забір, транспортування і розлив води та бактеріологічне обстеження ємностей для транспортування води. Особливу увагу приділено забезпеченню життєдіяльності школи-інтернату (визначені порядок і місця купання дітей, прання їх білизни та забезпечення роботи котельні технічною водою).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ