Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

4 жовтня дізнаємось, яка фірма займатиметься рекульти вацією Грибовицького сміттєзвалища

Сьогодні, 25 вересня завершився термін подання документів на конкурс серед фірм, які хочуть займатися рекультивацією Грибовицького сміттєзвалища. Як розповів журналістам перший заступник міського голови Львова Микола Одуха на конкурс подали пропозиції три фірми «Інститут Європейської інтеграції — Польща», ЗАТ «ЛівЕлектраСлавутич», та ПП «СЦ-СервісЦентр». «Ми отримали три запечатаних листи і до 4 жовтня ми не будемо їх відкривати, оскільки конкурсна комісія повинна протягом двох діб визначити переможця, а під час святкування 750-річчя Львова на це часу не буде, тому вони будуть відкриті о 10 годині 4 жовтня» — зазначив Микола Одуха.
До конкурсної комісії, яка вивчатиме проекти входять перший заступник міського голови Микола Одуха, заступник міського голови з питань житлово-комунального комплексу Ігор Базарник, заступник голови ЛОДА Тарас Федак, головний санітарний лікар області Роман Павлів, голови сільських рад Грибович, Малехова та Збиранки, президент ВАТ «Гірхімпром» Іван Зозуля, депутат ЛМР Віра Лясковська
Крім того заврешено проведення тендеру на прокладання водопроводу до сіл Малі Грибовичі і Збиранка, які знаходяться поруч із сміттєзвалищем. На ці роботи виділено 1 млн. 300 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ