Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

50 депутатів Львівської облради закликали голосувати за Тимошенко

50 депутатів Львівської обласної ради з фракцій БЮТ, «Пора» та один депутат з «Нашої України» підписали звернення до виборців Львівщини, в якому закликають голосувати у другому турі президентських виборів за Юлію Тимошенко. Про це було оголошено сьогодні, 2 лютого, під час президії Львівської обласної ради.

 

У зверненні, яке зачитав заступник голови Львівської облради Роман Ілик, йдеться про те, що неучасть у виборах або голосування проти всіх – це голосування проти України, віри, свободи, демократії. Мешканці Львівщини, переконані автори і підписанти заяви, проголосують за Юлію Тимошенко. З аналогічними заявами прийти на вибори та проголосувати за Юлію Тимошенко виступили депутати Львівської обласної ради: голова ЛОО УРП Ростислав Новоженець, голова ЛОО УСДП Роман Кузьмич, представник фракції «Пора» Дем’ян Малярчук. Єдиним «нашоукраїнцем» виявився Василь Пазиняк.

 

Натомість, фракція «Свобода» заявила, що в жодному разі не підтримає Януковича, а до Тимошенко має низку вимог – оприлюднити оригінали газових контрактів з «Газпромом», покарати народних депутатів, які захищали Лозінського, та низку інших вимог.

 

Крім того, Роман Ілик повідомив, що біля церков на Львівщині розповсюджують листівки нібито від Віктора Ющенка із закликом голосувати проти всіх. Ілик, за його словами, зателефонував Юрію Єханурову і той повідомив, що «Наша Україна» не має причетності до цих листівок, оскільки виборчий штаб давно розпущений.     

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ