Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

50 інвалідів – представників Асоціації 6-ти інвалідних організацій Маріуполя приїхали до Львова, щоб ознайомитися з реабілітаційними програмами для людей з особливими потребами

Сьогодні, 20 січня, у Міжрегіональному центрі соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів відбулася зустріч з інвалідами з Маріуполя.
Як зазначила голова Асоціації громадських організацій інвалідів міста Маріуполя „Вітрило надії” Любов Котсубей, вони приїхали, бо дізналися, що на Львівщині добре розроблені реабілітаційні програми для людей з особливими потребами, є багато реабілітаційних центрів. Маріупольські інваліди прибули, маючи на меті, щоб львів’яни поділилися досвідом, а також оглянути пам’ятки архітектури Львова.
„Нам дуже тут сподобалось, ми тепер будемо просити у нашої влади, щоб розроблялись подібні проекти. Нас тут добре зустріли. Ми задоволені, що приїхали сюди”, — зауважила Любов Котсубей.
 Заступник голови ЛОДА із соціальних питань Ярослав Пітко розповів гостям про реаблітаційний центр для дітей „Джерело”.
 Приїжджі гостювали в санаторії в Любені Великому, що в Городоцькому районі. Там є спеціальне відділення для людей з особливими потребами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ