Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

53 платники податків підписали договори з податківцями про подання звітності в електронному вигляді

На сьогодні 53 платники податків підписали договори з податковими органами області про подачу податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді. Прогнозують, що до кінця року кількість таких платників значно збільшиться – повідомили Гал-інфо у відділі зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.

Нагадаємо, “пілотне” тестування цієї технології розпочалось з березня. У ньому взяло участь 16 підприємств. За цей час вдалось виявити помилки у програмному забезпеченні та вдосконалити технологію обробки податкової звітності в електронному вигляді. Промислова експлуатація цього процесу розпочалась у червні.
Працівники Державної податкової адміністрації у Львівській області відпрацьовують технології приймання та обробки податкової звітності для вдосконалення процесу обслуговування платників податків. Як зазначив в. о. голови ДПА у Львівській області Микола Князевич, “для платників податків подання звітності в електронному вигляді – це зручний та оперативний процес”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ