Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

58 львівських трамваїв обладнали пристроями GPS

Разом з міськими автобусами пристроями GPS облаштовують і львівський електротранспорт, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На сьогодні пристрої GPS влаштували у 58 трамваях. Як розповіваналітик ЛКП «Львівелектротранс» Арсен Куртяк, загалом пристроями навігації має бути обладнано 77 трамваїв «Протягом двох тижнів ці роботи будуть виконані», - зазначив Арсен Крутяк. 

Далі пристрої навігації влаштують і в тролейбусах. Планується, що до кінця року весь електротранспорт міста буде облаштований GPS пристроями.

Рух електротранспорту відслідковуватиметься у центральному диспетчерському пункті та вул.Лесі Українки та у депо. Наступним етапом робіт стане влаштування системи зворотнього зв’язку з водієм.

Рухомий склад трамвайного депо – 106 транспортних одиниць. Щодня на трамвайних маршрутах 60 трамваїв, план випуску – 62 одиниці. На сьогодні ще 3 вагони перебувають у вагонно-ремонтній майстерні комунального підприємства.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, на сьогодні понад 67% автобусів, що обслуговують львівські міські маршрути, облаштовані пристроями навігації GPS. Відтак, за інформацією перевізників навігаційними пристроями облаштовано: 120 автобусів ТзОВ «Фіакр Львів», 95 автобусів ТзОВ «Успіх БМ», 83 автобуси АТП № 1, 79 автобусів ПАТ ЛАТП 14630 та 10 автобусів ТзОВ «Міра і К».

Загалом на міських автобусних маршрутах працює 550 автобусів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ