Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

58% львів’ян готові до акцій протесту: через борги із зарплат і зростання цін та тарифів

„Лише 7,5% львів’ян не відучули на собі наслідків економічної кризи, – оприлюднив сьогодні, 15 квітня, результати соцопитування директор соціологічної агенції „Рейтинг” Олексій Антипович.
"47,3% відчули наслідки кризи дуже серйозно. Це менше, аніж загалом по Україні, адже там криза позначилася на житті 80% мешканців, але лише третина з цих 80% відчули наслідки кризи серйозно, тоді як у Львові, повторюю, цей показник становить 47,3%”, - додав Олексій Антипович
На фоні економічної нестабільності 85,6% львів’ян найбільше хвилює зростання цін, 40,3% – зниження курсу гривні. У зв’язку з цим 58% респондентів заявили, що готові брати участь у різних акціях протесту. Основні причини невдоволення – невиплата зарплат і пенсій, погіршення власного матеріального становища, зростання цін та тарифів на комунальні послуги, а також  напружена політична ситуація в країні. Причому, через погіршення власного матеріального становища та зростання цін, за грошову винагороду вийти на вулиці готовий кожен п’ятий львів’янин, і  не важливо за що чи проти чого будуть спрямовані акції протесту.
Довідка.
Опитування проведено впродовж 6-12 квітня, було опитано 800 львів’ян, віком понад 18 років. Похибка соцдослідження - до 3%.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ