Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

5 000 мешканців Львівщини звернулись до Регіональної приймальні президента України у Львівській області

Від 1 серпня 2005 року до 1 березня 2006 року до Регіональної приймальні президента України у Львівській області звернулося понад 5 000 громадян та було подано понад 3 000 звернень. Щоправда, за словами керівника Регіональної приймальні Олега Бонцаревського менше одного відсотка з них стосувалося безпосередньої компетенції Президента України.
Найчастіше мешканці нашої області звертаються з питанням щодо забезпечення законності та охорони правопорядку (24%), житловими питаннями (20%), питаннями соціального захисту (13%) тощо. „Близько 80% звернень громадян вирішується по суті, тобто люди отримують позитивну чи негативну, але все ж таки відповідь на своє зверення, або ж, принаймні, юридичну консультацію. Щоправда позитивними є лише 30-35% рішень. Проблема в тому, що громадяни часто не мають елементарних правових знань і їх звернення не є обгрунтованими” — сказав Олег Бонцаревський.
Громадська приймальня проводить також виїзні прийоми громадян в районах області і вносить пропозиції до органів виконавчої влади щодо найгостріших проблем, порушених у зверненнях громадян. Варто зазначити, що в регіональній приймальні працює лише двоє працівників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ