Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 грудня у Львові відкриється Резиденція Святого Миколая

У п'ятницю, 5 грудня, у Львові відбудеться урочисте відкриття Резиденції Святого Миколая. Казковий будинок розташується на території готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel, що на вул. Старознесенській, 70. Близько 100 дітей із малозабезпечених сімей стануть гостями Резиденції. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В оточенні старовинного та мальовничого парку «Знесіння», у казковому будиночку, кожен малюк зустрінеться зі Святим Миколаєм, отримає подаруночок та напише листа про заповітні бажання, що неодмінно здійсняться у святкову ніч на 19 грудня.

Резиденція Святого Миколая прийматиме маленьких гостей з 5 до 21 грудня і особисте спілкування кожного гостя із справжнім чарівником Миколаєм стане незабутнім подарунком та запорукою гарного настрою напередодні новорічних свят як для малюків та і для дорослих.

Ми впевнені, що цей проект неодмінно подарує безліч позитивних вражень маленьким містянам та їхнім батькам, яскраво та гідно відкриє новорічну програму та стане ще однією цікавою атракцією нашого міста», - зазначили організатори. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ