Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

5 колишніх промислових гігантів Львівщини будуть віддані на приватизацію

Згідно зі списком підприємств, що підлягають приватизації відповідно до Закону «Про перелік підприємств що підлягають приватизації в 2007 році», приватизовуватимуться такі підприємства, що розташовані на теренах Львівщини, як Стебницьке державне хімічне підприємство «Поліменірал», Роздільське хімічне підприємство «Сірка», ДП «Львівприлад», НВК «Полярон», ДЗ «Хвиля». Про це «Гал-info» розповіла начальник ФДМУ у Львівській області Наталя Горлач. Крім зазначених підприємств, приватизаційні процеси продовжуватимуться і по 20-ти акціонерних товариствах з перехідною формою власності – підприємствах, по яких продовжується продаж державних пакетів акцій.
Водночас, за словами Наталі Горлач, такі об’єкти, як Львівський локомотиворемонтний завод, Львівська державна книжкова фабрика «Атлас», Український науково-дослідний інститут поліграфічної промисловості імені Т. Г. Шевченка та Державне підприємство "Видавництво "Вільна Україна" в наступному році приватизовані не будуть. 
«У цьому році була скасована заборона на приватизацію цих об’єктів, але вони не підлягатимуть приватизації принаймні в 2007 році, оскільки не були включені до приватизаційного списку», – сказала Горлач.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ