Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 вересня продовжиться розгляд позову обласного БТІ, яке оскаржує ухвалу Львівської міськради про створення міжміського бюро технічної інвентаризації

5 вересня суд продовжить розгляд позову обласного БТІ, яке оскаржує ухвалу ЛМР про створення міжміського бюро технічної інвентаризації, — повідомив «Гал-info» директор міжміського БТІ Степан Павлюк. Це буде вже четверте слухання у цій справі. Нагадаємо, обласне БТІ звернулося до суду, щоб оскаржити ухвалу міськради, прийняту в червні, про створення міжміського бюро технічної інвентаризації.
 На перші два слухання у цій справі представники обласного БТІ не з’явилися, а на третьому слуханні, яке відбулося 29 серпня, адвокати позивача попросили тижневу перерву, щоб вивчити нові обставини у справі. 
 Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» відмовляється передавати новоствореному міжміському БТІ технічну документацію, яка стосується Львова, мотивуючи це тим, що під час передачі частина документів може бути втрачена, а також тим, що це їхнє напрацювання. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ