Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

5 жовтня відбудеться нагородження кращого спортсмена Львівщини у вересні Павла Коростильова

У п’ятницю, 5 жовтня, відбудеться нагородження кращого спортсмена Львівщини у вересні Павла Коростильова (кульова стрільба).

Урочиста церемонія нагородження відбудеться у ресторані «Park. Art of Rest» (Львів, вул. Вітовського, 43а). Початок заходу – 11:00.

Про це повідомив голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський.

Спортивна громадськість Львівщини за підсумками традиційного опитування визначила найкращим атлетом Львівщини за підсумками спортивного вересня 2018 року одного з кращих сучасних молодих майстрів кульової стрільби Павла Коростильова.

Нагадаємо, Павло у вересні на чемпіонаті світу з кульової стрільби в Південній Кореї виборов три медалі та здобув олімпійську ліцензію на Ігри в Токіо-2020. У вправі МП-10 Павло Коростильов став чемпіоном світу, у вправі РП-5 – бронзовим призером, а у вправі МП-10 виборов третє місце у командних змаганнях. Високе четверте місце у вправі ПП-3 дозволило львів’янину стати першим (!) з усіх українських спортсменів, хто здобув перепустку на Олімпійські ігри в Токіо-2020.

Окрім Павла Коростильова пам’ятні подарунки та грошу премію також отримає тренер та батько спортсмена Сергій Коростильов.

В рамках нагородження найкращого спортсмена Львівщини у вересні голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський також нагородить футбольну команду «КОПА», яка стала чемпіоном світу серед дітей позбавлених батьківської опіки. Команда юних футболістів з Львівщини стала чемпіоном у Варшаві, ставши найкращою командою серед 28 команд-учасниць. Командою «КОПА» уже тривалий час опікується спортивний відділ місії «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ. До складу команди входять різного статусу діти, в тому числі діти-сироти, діти з багатодітних сімей та діти з шкіл-інтернатів Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ