Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

66% приватних споживачів ВАТ «Львівгаз» розраховуються за газ відповідно до показників квартирних лічильників

Станом на 1 жовтня 2006 року з майже 698 тис. приватних споживачів ВАТ «Львівгаз» понад 459 тис. (близько 66%) розраховуються за спожитий природний газ відповідно до показників квартирних лічильників. З них 96% - абоненти з найбільшим споживанням газу, помешкання яких обладнані автономними системами опалення – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ВАТ „Львівгаз ”.
Мешканці Львівщини одні з найперших в Україні зрозуміли, що платити за спожитий природний газ відповідно до показів лічильників набагато вигідніше, аніж за існуючими нормами. Тому у Львівській області в опалювальний сезон 2006-07 років лише 0,4% споживачів, котрі опалюватимуть свої помешкання газом, входять без лічильників. Це найменший показник по Україні.
Цьогоріч збільшилася кількість лічильників і у помешканнях споживачів, котрі використовують газ лише для приготування їжі. За дев’ять місяців 2006 року в помешканнях споживачів цієї категорії було встановлено 2656 лічильників газу. Хоча понад 84% таких абонентів продовжують оплачувати за спожитий газ відповідно до існуючих норм.
ВАТ «Львівгаз» поінформував, що у разі відсутності централізованого гарячого водопостачання до звичних 9,8 м куб. норми споживання природного газу на людину на місяць додається 8,5 м куб для підігріву води. І наявність електробойлера не є підставою для скасування цього додаткового нарахування, якщо немає лічильника газу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ