Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

66 водіїв львівських маршруток відправили на перескладання правил дорожнього руху

Цьогоріч на перескладання правил дорожнього руху скерували 66 водіїв маршруток у місті Львові. Також під час перевірки «Автобус-2007» виявили п’ять водіїв у нетверезому стані, які керували громадськими транспортними засобами. Про це сьогодні на нараді повідомив старший інспектор ДАТІ відділу ДАІ міста Львова Віталій Боянівський.
Під час проведення на території міста Львова комплексу профілактичних заходів під назвою «Автобус-2007» в період з першого по 30 червня цього року працівники відділення ДАІ оглянули 2590 автобусів (мікроавтобусів), які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів. Особливу увагу приділяли контролю технічного стану транспортних засобів, які займаються перевезенням пасажирів”, – розповів Віталій Боянівський
Він зазначив, що керували в нетверезому стані водії від перевізників АТП 14631, ПП «Експрес-Тур», ТзОВ «АТТО». Також водіїв, які мали більше, ніж три грубих порушення правил дорожнього руху, скерували на повторне складання правил дорожнього руху. У Львові таких виявилося 66.  
Нагадаємо, що на території міста Львова нараховується 40 суб'єктів підприємницької діяльності, які займаються перевезенням пасажирів у яких в наявності 1804 одиниць транспорту. Ці автобуси обслуговують 90 міських маршрутів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ