Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

6-7 травня відбудеться З’їзд християнської молоді

Львівська молодіжна християнська громадська організація «Українська молодь - Христові» 6-7 травня планує провести вже традиційний з’їзд християнської молоді. Такий з’їзд проводиться у Львові не вперше.
За попереднім планом, 6 травня відбудуться з’їзди молоді в усіх осередках УМХ та в парафіях Львівської Архиєпархії. Наступного дня з’їзд буде проходити у Львові. Молодь збереться на Архієрейській Літургії з Високопреосвященним Владикою Ігорем Возняком у церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Згодом відбудеться урочисте святкування, в програму якого увійдуть виступи хору «Axios», театру організації УМХ, вокально-інструментального ансамблю «Роксолани», а також виступів Високопреосвященного  Владики та голови управління у справах сімї та молоді у львівській області Андрія Корната.
Метою таких заходів є об’єднання християнської молоді для пропагування християнської моралі. Як виявилось, бажаючих взяти участь у з’їзді є багато, однак членів самої організації стає дедалі менше. Цього року організатори З’їзду християнської молоді планують прийняти понад 300 учасників.
Організація «Українська молодь - Христові»  діє з 1932 року, однак лише з 1990 років з’їзди почали відбуватись регулярно - що три роки. На території України діє 13 обласних організацій «Українська молодь - Христові», а також продовжують свою справу і осередки організації в діаспорі. Про це “Гал-info” повідомила голова організації Олена Курило.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ