Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

6-8 квітня у Львові відбудеться міжнародний туристичний форум „Туризм і рекреація 2006”

6-8 квітня 2006 року у м. Львові за сприянням облдержадміністрації, Торгово-промислової палати України та Генерального Консульства Республіки Польща відбудеться міжнародний туристичний форум „Туризм і рекреація 2006”. Організатором Форуму є Львівська торгово-промислова палата. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Головним завданням Форуму є розширення співпраці між українськими та зарубіжними регіонами, туристичними фірмами, презентація рекреаційних можливостей територій, залучення інвестицій у туристичну галузь, вдосконалення транскордонного співробітництва в нових умовах розширеного ЄС.
До участі у Форумі запрошуються представники українських та зарубіжних фірм, які працюють у туристично-відпочинковій та супутніх сферах, представники державних органів, які сприяють розвитку туризму, журналісти.
Програмою форуму передбачено проведення:
- засідання Круглого столу для обговорення перспектив розвитку туристичної галузі;
- презентацій регіонів і фірм;
- контактних двосторонніх зустрічей.
Крім цього, під час Форуму проходитиме туристична виставка „Туризм і рекреація 2006".
Форум проходитиме у Палаці Залізничників. Свою участь у форумі підтвердили понад 100 українських, польських та румунських учасників.
Програмою форуму передбачено проведення прес-конференції, яка відбудеться 6 квітня. На прес-конференції на запитання журналістів відповідатимуть голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Вєслав Осуховський, Голова Державної служби туризму і курортів Анатолій Пахля, Директор департаменту туризму Мінекономіки РП Ельжбєта Вирвіч, Голова Всепольської ради туристичних палат Алєксандр Ґертлєр, Заступник начальника Управління культури і туризму Львівської обласної державної адміністрації Андрій Клімашевський, президент Львівської ТПП Дмитро Афтанас.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ