Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

6-9 вересня 2006 року триватиме друга спеціалізована виставка меблевої продукції “Львівський меблевий салон”

Сьогодні, 6 вересня відбулося відкриття другої спеціалізованої виставки меблевої продукції “Львівський меблевий салон”.  На виставці свою продукцію представили 57 підприємств, які виробляють меблі або  обслуговують цю галузь.

Як розповів “Гал-info” директор “Української асоціації меблевиків”  Вячеслав Павлов: “Така регіональна виставка у Львові є дуже важливою оскільки сприяє налагодженню з’язків у серединi галузі. На  виставці представлені не тільки виробники меблевої продукції, але й виробники сировини для меблів і виробники  засобів для  обробки деревини. Меблева галузь повинна бути пріоритетною в Україні, оскільки загальний ринок меблевої продукції і обслуговуючих галузей вимірюється мільйонами”.
Виконуюча обов’язки начальника головного управління економіки ЛОДА Світлана Пухир зазначила, що протягом 2003-2005 років обсяги виробництва меблевої продукції в області зросли з 40 млн грн до 67 млн грн, або на 40%. Зокрема протягом 2003-2005 років  значно збільшився роздрібний продаж меблів – з 46% до 70% від загального продажу меблевої продукції, що  не в останню чергу завдяки подібним виставкам.
Друга спеціалізована виставка меблевої продукції “Львівський меблевий салон” триватиме з шостого по дев’яте вересня 2006 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ