Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

6-й тур першості з футзалу: прогнози збулися

Завершився шостий тур Вітчизняної першості з футзалу. Відзначимо відразу, що всі результати виявилися передбачувані і більшість прогнозів від експертів справдилася. Пише сайт ffu.org.ua.

Так, “Локомотив” буквально розбив “Кардинал” з рахунком 6-0. Ще до середини першого тайму команда Євгена Ривкіна вела в чотири м'ячі. Багато хто стверджував, що після чемпіонату світу у “Локомотива” буде невеликий спад, однак «залізничники» відповіли своїм критикам більш ніж гідно, здобувши впевнену перемогу. Що ж стосується “Кардинала”, то команда в цьому чемпіонаті залишає двояке враження. З одного боку “Кардинал” показує непогану гру і в кожному матчі підопічним Сергія Піддубного не вистачає буквально трохи. Але навряд чи президент клубу Володимир Валявка може бути задоволений результатом своєї команди.

Ті ж проблеми має ще один аутсайдер Екстра-ліги - команда “Спортлідер +”, однак останній матч проти чемпіонів “Енергії” показав, що пацієнт швидше живий. У цьому матчі “Спортлідер+” двічі вів у рахунку, а моментами вів і гру, домінуючи на паркеті. Більш того, навіть при рахунку 4-2, хмельничанам вдалося відновити інтригу. Побільше б таких матчів у Екстра-лізі. Думається, що “Спортлідер+” сам не повірив у своє щастя вивезти очки зі Львова, тому у підсумковий рахунок 5-2.

Матч туру в Івано-Франківську закінчився перемогою господарів. До цього матчу і “Ураган”, і “Єнакієвець” мали однакову кількість очок, що додатково підливало масла у вогонь, адже перемога в цьому матчі дозволяла відірватися від суперника, як мінімум на три очки. Обидві команди серйозно налаштовувалися на цей поєдинок, що і підтвердила сама гра. Боротьба велася на кожній діляниці поля, жодна з команд не хотіла поступатися. У середині першого тайму команди обмінялися голами. Рахунок 1-1 протримався аж до 35 хвилини, коли “Ураган” зусиллями своєї зірки Петра Шотурми зумів вийти вперед. “Єнакієвець” кинувся відіграватися, але як підсумок пропустив ще двічі. Підсумковий рахунок 4-1.

Наступний 7 тур відбудеться 1 грудня. Нагадаємо також, що 1 грудня відбудуться і матчі 1/16 Кубка України.

Екстра-ліга:


“ЛТК” - “Локомотив”

“Єнакієвець” - “Енергія”

“Кардинал-Рівне” - “Ураган”

Кубок:

“ОНПР”-Укрнафта” (Охтирка) - “АРПІ” (Донецьк)

“Моноліт” (Харків) - “Буран-Ресурс” (Донецьк)

“ХІТ” (Київ) - “Ураган-2” (Івано-Франківськ)

“Епіцентр К3”(Київ) - “АПЕРКОТ” (Ковель)

“Лукас” (Кременчук) - “СумДУ” (Суми)

“Nik & Ars” (Харків) - “Імпульс” (Шостка)

МФК “Хрістінівка” (Черкаська обл.) - СМК “Олімп” (Кіровоград)

ffu.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ