Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

700 тисяч гривень з бюджету розвитку міськрада спрямувала на капітальний ремонт об’єктів зовнішнього освітлення

Кошти, які Львівська міська рада отримала за рахунок вкладення тимчасово вільних коштів бюджету розвитку в установи банків, у сумі 700 000 гривень сьогодні ухвалою Львівської міської ради спрямували на капітальний ремонт об’єктів зовнішнього освітлення.
Також цією ухвалою було спрямовано 892,5 тисячі гривень додаткових надходжень з податку власників транспортних засобів у районні бюджети на оплату ремонту автомобільних доріг.
Братам Сухорським, які робили пам’ятник Шевченку, ухвалою ЛМР остаточно погасили борг за виконану роботу. Їм виплатили 102,5 тисячі гривень. Ця сума пішла не тільки їм, а й підрядникам, братам зокрема виділили 85,5 тисячі гривень.
Нагадаємо, виконавчий комітет Львова погодив розміщення 20 млн грн тимчасово вільних коштів бюджету розвитку міського бюджету на депозитні рахунки банку - про це зазначено в  рішенні №975 від 4 серпня 2006 року.  Львів розмістив 20 млн грн вільних бюджетних коштів  на депозитних рахунках трьох банків. Вільні бюджетні кошти розмістили у ВАТ „Мегабанк”,   ТОВ КБ "Українська фінансова група" та МБ Банк на депозитних рахунках під відсоткову ставку 14,2% та 14,5%. 20 млн вільних бюджетних коштів  на депозитних рахунках розподіляться так: ТОВ КБ "Українська фінансова група" – 7,5 млн грн, МБ Банк - 7,5 млн грн та ВАТ „Мегабанк” – 5 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ