Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

7-10 травня у Львові під час театрального фесту «Казковий світ» проведуть фотоконкурс «Театр в об`єктиві»

Мистецько-терапевтичний центр «Непротоптана стежина» в рамках VIII Міжнародного театрального фестивалю на тему „Казковий світ” 7-10 травня проведе у Львові фотоконкурс «Театр в об`єктиві». Про це «Гал-info» повідомили організатори.
Метою фотоконкурсу є сформувати позитивне ставлення громадськості до творчості людей з особливими потребами. Участь у конкурсі може взяти кожен, хто захоплюється фотографією та бажає висвітлити у своїй роботі теми фотоконкурсу. Для участі у конкурсі слід заповнити заявку та надіслати організаторам до 5 травня, або ж зареєструватись на інформаційному пункті фестивалю.

До участі в конкурсі допускаються лише фото, зроблені під час VIII Міжнародного фестивалю „Казковий світ”. Після фестивалю в 5-денний термін фотографи повинні подати на конкурс заповнену заявку з переліком фоторобіт та від 5 до 10 фотографій в електронному вигляді. Організатори наголошують, що фотографії повинні відповідати тематиці фотоконкурсу, відображати події фестивалю та не містити додаткової обробки.
Подані на конкурс фотографії протягом 2-х тижнів розглядатимуться комісією, яка і визначить переможців. Зазначимо, що переможців визначатимуть у кількох номінаціях: „Актори фестивалю” (актор/актори під час виступу, приготування актора до виступу, актор за сценою, актор після виступу), „Глядачі фестивалю”, „Волонтери фестивалю”, „В країні казок”, „Кумедно” та Вільна тема (фестиваль очима фотографа).

Надсилати заявку на участь у фотоконкурсі можна до 5 травня, а фотороботи – до 15 травня на адресу [email protected].
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ