Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

78,6% львів’ян вважають, що підвищення тарифів на тепло більш ніж у два рази є абсолютно необґрунтованим

78,6% львів’ян вважають, що підвищення тарифів на тепло більш ніж у два рази є абсолютно необґрунтованим. Принаймні такі результати показало соціологічне опитування „Ставлення львів’ян до місцевої влади”, яке 10-12 листопада провів у Львові Центр соціологічних досліджень „Соціолайн”. Натомість згідні з доцільністю підвищення тарифів лише 8,2% мешканців міста.

 Крім цього, як показало дослідження, львів’яни не задоволені не тільки розмірами тарифів на компослуги, а й діяльністю комунальних служб, які ці послуги надають, зокрема, це стосується діяльності ЖЕКів. Так, жодних позитивних змін в діяльності ЖЕКів після обрання міським головою Андрія Садового не побачили 72,2% опитаних. Натомість відчули позитивні зміни 14,4% львів’ян.
У соцопитуванні „Ставлення львів’ян до міської влади” взяли участь 402 респонденти віком від 18 років. Помилка репрезентативності становить +/- 4%. Опитування проведено методом стихійної  вибірки. Львів розбили на 6 типологічних районів. У кожному районі опитали по 67 респондентів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ