Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

79,6% львів’ян вважають, що влада Львова недостатньо залучає громадськість до прийняття важливих рішень, а 74,2% — скаржаться на непрозорість влади

79,6% львів’ян вважають, що міська влада не достатньо залучає громадськість до прийняття важливих рішень, — принаймні такі результати показало соцопитування „Ставлення львів’ян до місцевої влади”, яке провів Центр соціологічних досліджень „Соціолайн” 24-26 липня 2006 року. Натомість своєю участю у прийнятті важливих для міста рішень задоволені лише 9,7% респондентів.

Повністю відкритою і прозорою діяльність міської влади Львова, як показало соціологічне опитування, вважають 14,9% львів’ян, натомість на напрозорість влади скаржаться аж 74,2% респондентів.  
До негативів у роботі міської влади 37% львів’ян відносять погіршення постачання гарячої води, 32,1% респондентів — підвищення тарифів, 8,9% — поганий рух  громадського траспорту, 5% респондентів закидають у негатив міській владі конфлікт із футбольним клубом „Карпати” і 2% львів’ян найбільшим негативом у роботі влади міста вважають незадовільний стан доріг.
Поряд з тим, як добру роботу мерії за шість місяців цього року оцінюють 25,9% львів’ян, а дуже доброю її вважають 4,2% опитаних, середньою її називають 40,6% респондентів, а поганою — 15,7% опитаних і нарешті дуже поганою — 2,9% львів’ян.
Дослідження „Ставлення львів’ян до міської влади” проводив  Центр соціологічних досліджень „Соціолайн” на замовлення ІПЦ „Наше право” в рамках проекту „Громада і влада: партнерство, діалог і взаємодія”, що здійснюється при підтримці Міжнародного фонду „Відродження”.
Генеральна сукупність дослідження – члени територіальної громади віком від 18 років і старше. Обсяг вибіркової сукупності становив 402 респонденти (у кожному районі міста Львова по 67 респондентів). Помилка репрезентативності становить +/- 4%, при максимальній помилці репрезентативності +/- 5%. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ