Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

7 січня у церкві Святого Климентія Папи на вул. Чупринки у Львові відбудеться різдвяний обід

7 січня у церкві Святого Климентія Папи на вулиці Чупринки у Львові відбудеться різдвяний обід з бідними, який щороку організовує міжнародна католицька спільнота святого Егідія. Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Кожного разу провести різдвяне свято допомагають небайдужі львів'яни та благодійники. Так цьогоріч за ініціативи депутата Львівської обласної ради, голови Львівської міської організації Партії регіонів Олега Барана на святковому столі для бідних з'являться різдвяні пампухи та м'ясні вироби.

"Обід з бідними - це нагода розділити світле свято Різдва з тими, хто позбавлений можливості сімейного торжества. Це нагода засвідчити свою близькість з бідними та потребуючими, адже сам Христос народився у бідній стаєнці і незримо присутній у вбогих", - наголошують організатори благодійного обіду. Святкові запрошення на різдвяне свято отримало більше 150 безпритульних. Це буде справді родинне свято з кутею, пампушками та іншим смачним частуванням. Одночасно такі ж різдвяні обіди з бідними відбуваються у понад 70 країнах світу, де є осередки католицької спільноти святого Егідія.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ