Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

7 священнослужителів загинули в ДПТ у Харківській області

Учора, 8 лютого, о 22.00 на 437 км автодороги Київ – Харків – Довжанський водій мікроавтобуса “Mercedes-Benz 312”, рухаючись у напрямку до Харкова, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем “DAF-95-XF430” з причепом. Наслідки ДТП трагічні: водій та шестеро пасажирів автомобіля “Mercedes” загинули на місці події. Повідомила прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

Причини та обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються.

Водночас УНІАН-релігія,  повідомила, що трагедія сталася учора близько дев`ятої вечора на 397-му кілометрі траси Харків - Київ перед Чутовим. До місця аварії відправився аварійно-рятувальний підрозділ з Валки. Проте рятувати було вже нікого.

 

За попередніми даними ДАІ, вантажівка DAF, яка везла вантаж в Полтаву, виїхала на зустрічну смугу і лоб в лоб зіткнулася з мікроавтобусом "Мерседес-бенц". В результаті усі сім чоловік, що їхали в мікроавтобусі, загинули на місці. П`ятеро з них при ударі вилетіли з салона - людей розкидало по дорозі. Ще дві людини виявилися затиснутими в кабіні під уламками металу.

 

За даними обласного ДАІ, усі загиблі були священнослужителями. Вони їхали з Чернівців у Святогірський монастир Донецької області. Водієві мікроавтобуса було 48 років, його пасажирам - 23, 58, 24 і 49 років, роки народження ще двох чоловік досі не встановлені.

 

Єдиний, хто вижив - водій вантажівки. Його автомобіль при зіткненні вилетів з траси в посадку.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ