Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

7 вересня прикордонники ЗРУ вилучили три партії контрабандних цигарок

7 вересня під час прикордонно-митного оформлення на виїзд у пункті пропуску «Порубне» Чернівецького загону у громадянина Румунії було конфісковано автомобіль «Хюндай» 2005 року випуску. У запасних колесах та повітряних фільтрах автомобіля іноземець приховав від контролю 103 пачки цигарок. Тому автомобіль як засіб перевезення контрабанди вилучили разом з цигарками. Загальна сума оцінки становить 45 029 гривень.

На ділянці прикордонної застави «Морозовичі» Львівського загону прикордонний наряд виявив за 100 метрів від кордону 6 660 пачок цигарок. Господарів тютюнових виробів віднайти не вдалося. Всі ознаки вказують на те, що цигарки незаконним шляхом збиралися перемістити через українсько-польський кордон.
А от прикордонний патруль застави «Ужгород» затримав громадянина України за спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон. Вночі, 8 вересня, прикордонники зупинили в прикордонній смузі, за 50 метрів від українсько-словацького кордону, автомобіль «Шкода», та виявили  у салоні 7 сумок з цигарками. Загальна кількість цигарок становить 11 270 пачок. Повідомили в прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ