Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

8-11 червня відбудуться Дні Кракова у Львові

8-11 червня  у Львові відбудуться Дні Кракова у Львові. Зокрема, програмою передбачено численні мистецькі заходи  за участю львівських і краківських митців. Про це “Гал-іnfo” повідомив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.
У 8 червня відбудеться відкриття Днів Кракова у Львові.  В рамках Днів Кракова   в четвер відбудеться відкриття фотовиставки Моніки Сташек-Чаплі в Італійському дворику  на пл. Ринок. Також  цього ж дня відбудеться відкриття спільної виставки творчих робіт дітей та молоді Кракова та Львова, а о 17 годині у Львівському будинку органної і камерної музики  відбудеться концерт краківського оркестру “Sinfonijetta Cracovia”.  В п’ятницю відбудеться зустріч заступника міського голови з гуманітарних питань Василя Косіва  з польською делегацією в складі   віце-президента Кракова Станіслави Урбаняк, голови Ради Кракова  Павла Питка і краківської молоді. Далі буде спільне покладання квітів молоддю з Краківського центру культури ім. Йорданя і Львівського міського палацу ім. Гната Хоткевича.
9 червня відкриється виставка “Сучасне малярство краківських митців” у Палаці мистецтв, а  також відбудеться рок-концерт за участю краківських та львівських рок-груп у парку культури ім. Б.Хмельницького. В суботу в клубі ”Picasso” відбудеться концерт фолькової співачки Йранни Словінської. І в неділю Дні Кракова у Львові офіційно завершатися. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ