Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

813 дорожньо-транспортних пригод сталося на території Львівщини від початку 2006 року

813 дорожньо-транспортних пригод сталося на території Львівщини від початку 2006 року — повідомив сьогодні, 26 липня, на брифінгу заступник начальника обласної ДАІ Ігор Сливка. За його словами, це на 20% менше, ніж минулоріч, коли за аналогічний період було скоєно 1010 ДТП. Так, за сім місяців цього року в ДТП загинуло 95 осіб, що на 47 осіб менше, ніж за такий же період 2006 року.

 Найбільше дорожньо-транспортних пригод, як наголосив Ігор Сливка, цього року сталося на вул. Городоцькій та Стрийській й у Личаківському районах Львова, а також на трасах Львів-Чоп, Львів-Тернопіль, Трускавець-Яворівщина-Мостиська.
 Основною причиною скоєння ДТП, за словами заступника начальника ОДАІ, є перевищення швидкості, водіння авто у нетверезому стані й порушення правил обгону.  Зокрема, львівські ДАІшники щодня фіксують по 200 фактів перевищення швидкості та неправильного обгону, а також близько 40 фактів водіння автомобіля у нетверезому стані. 
 Львівська область, як відмітив Ігор Сливка, посідає перше місце в Україні за затриманням водіїв, які скоїли ДТП і зникли з місця аварії. Від початку року, на Львівщині таких випадків зафіксовано 104 й у 85% випадків водіїв вдалося знаходити.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ