Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

8 тис. робочих місць, 80 підприємств, 150 млн дол. Економічні підсумки 2017 року

На Львівщині у 2017 році відкрили понад 80 нових підприємств та створили близько 8 тисяч нових робочих місць. Сума залучених інвестицій у нововідкриті потужності – понад 150 млн доларів. Про це розповів 23 січня директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Романів.

За словами Романа Филипіва, прямі іноземні інвестиції, які були залучені на Львіщину становили торік 52,4 млн доларів. Із залучення інвестицій Львівщина посідає 3 місце в Україні.

Найбільші підприємства: ТзОВ «Бадер-Аунде Україна», ТзОВ «Електроконтакт», КрагелюндФеніче Холдинг АпС, ТзОВ «Галіція Грінері», ТзОВ «Карпатський вітер», ТзОВ «Ліг Агро»,  Бистрицьке газове родовище.

«Протягом минулого року на супроводі у Львівській ОДА перебували майже 150 суб’єктів господарювання, що реалізовували конкуренті інвестиційні проекти. Це дуже предметні конкретні проекти. Практика супроводу впроваджується також на рівні районів. Таким чином інвестори мають змогу спілкуватися не лише з владою, а й з представниками бізнесу, що вже працюють на Львівщині», - зазначив Роман Филипів.

Стратегія розвитку гірських територій: Львівщина серед перших

Експорт товарів на Львівщині збільшився на понад 26%

Львів’яни отримають 18 футбольних полів зі штучним покриттям

На Львіщині торік відкрили 8 шкіл та 8 садочків

Торік на Львівщині було зареєстровано чотири індустріальні парки

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ