Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

8 вересня – чергове засідання виконавчого комітету Львівської міської ради

Завтра, 8 вересня, відбудеться чергове засідання виконкому Львівської міськради. На початку засідання члени виконавчого комітету заслухають хід виконання протокольних доручень. Зокрема, перший заступник міського голови Микола Одуха доповість про аналіз ходу виконання “Програми ремонту покрівель житлових будинків, що є у власності громади м. Львова”, про кількість та якість відремонтованих дахів, про вивчення досвіду інших міст, про надання пропозицій щодо внесення змін до Програми, про надання пропозицій щодо залучення коштів Світового банку та інших фундацій для кредитування ремонту дахів.


 Начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган прозвітує про аналіз пасажиро-потоків, напрацювання з науковцями чіткої логістики маршрутів та типів машин, розробку програми безпечного перевезення пасажирів, з розвантаженням центральної частини міста через виведення приміських маршрутів та вводу радіальних маршрутів, розробити лізингову програму закупівлі тролейбусного парку.
 Голова Сихівської районної адміністрації, начальник управління інженерного господарства повинні зробити правовий аналіз ситуації, що склалася з теплопостачання гуртожитку на вул. Зеленій, 208.
Заступник міського голови Віктор Башук доповість про виконану роботу щодо прийняття гуртожитків АТ фірми “Галбуд” у статутний фонд товариства.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ