Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В тилу бандерівської армії Михальчишин не хоче бачити грицаків, андруховичів та мариновичів

Велика кількість учасників Маршу свідчить про те, що Бандерівська армія росте та міцніє. Про це під час свого виступу, 14 жовтня, в Києві на Марші УПА повідомив депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин.

«Коли кажуть, що серце України в Києві, то мають на увазі, воно в Києві, коли ви є тут. Бо серце України б’ється не в продажному парламенті, не в корумпованому уряді, а серце України б’ється там де ви боретеся. Серце України б’ється в українському селі, яке ви захищаєте від рейдерів, в зелених зонах міст, які ви захищаєте від забудовників, воно б’ється в місцевих радах де наші депутати захищають інтереси простих громадян. Воно б’ється на фанатських трибунах стадіонів, де молоді патріоти стають залізною стіною проти «мєнтовського безпределу». Воно б’ється в унісон з тими, хто відстояв нашу землю в кривавому вихорі Другої світової війни і Визвольних змаганнях», - розпочав свій виступ Юрій Михальчишин.

За його словами боротьба за національне визволення не просто триває зараз вона тільки розгортатиметься.

«Є дві форми в житті – гниття та горіння і ми з вами вибираємо ту другу форму. Ми з вами горітимемо незгасимим вогнем, ми пройдемо через усі заслони та зметемо ту нечесть, яка сьогодні панує в Україні. Але це буде тоді коли ми перейдемо від змагання в радикальності риторики до радикальності в діях і тоді ми побачимо скільки нас насправді і чого ми варті», - заявив Юрій Михальчишин.

За його словами попереду останній, важкий екзамен: «Ми з вами армія, яка має тільки фронт. У нас немає нікого на флангах, нас ніхто не підбирає з тилу. Знаєте друзі, нестрашно коли стріляють у груди… Страшно коли стріляють у спину. Тому, коли ми з вами підемо до перемоги у нас в тилу не повинно бути ліберастів, толерастів, ідеологічної агентури ворога. Коли ми підемо у свій ідеологічний похід в нашому тилу неповинно бути грицаків, андруховичів, мариновичів та іншої клістирної інтелігенції, яка називає борців за національну свободу «фашистами» та «нацистами», каже що ми не толерантні, надто різкі, недемократичні. Ми є такі, які ми є. «Свобода» така, як український народ і вона буде його захищати»

За словами політика сьогодні в Україні намагаються побудувати «гламурний сталінізм з гламурними олігархами замість політбюро та ефективними менеджерами замість чекістських комісарів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ