Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

98% грузинів не дають хабарів

За опитуванням громадської думки, уже третій рік поспіль 98% грузинів говорять, що вони не давали ніяких хабарів. Напевне, п’ять років тому ситуація була з точністю до навпаки. Про це сьогодні, 12 листопада, розповів віце-прем’єр-міністр Грузії, Державний міністр з питань інтеграції в європейські та євроатлантичні структури Гіоргій Барамідзе на прес-конференції у Львові.

Грузинський рецепт боротьби з корупцією досить простий – політична воля і єдність.

«Для боротьби з корупцією найперше потрібна політична воля і розуміння проблеми, – говорить віце-прем’єр-міністр Грузії. – Це не треба робити просто декларативно, а реально. Друге – політична команда, важливо, щоб усі політичні сили усвідомили, що ми відповідальні перед нашою державою. Також усі громадяни мають об’єднати свої зусилля».

На думку Гіоргія Барамідзе, 98% - це велике досягнення. «Ми також майже удвічі зменшили час податків, але за п’ять років грузинський бюджет вирів у сім разів. І відповідно зросли зарплати не лише для поліцейських, податківців та митників, а й для педагогів та інших держслужбовців. Це все створює нові можливості, нову а атмосферу розвитку нашої держави. Ми рухаємося у напрямку до ЄС».

Фото radiosvoboda.org.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ